Badania krwi RDW CV

Interpretacja badania krwi

.. ...wyjasnienie wynikow badania Krwi: Mam podwyzszone : MCHC - 36.3 PDW - 18.3 P - LCR - 48.4 Potas - 6.03 Obnizone RDW - SD - 32.9 dodam ze mam MPV na granicy normy - 13 bardzo prosze o odpowiedz. pozdrawiam Za wysoki potas. Koniecznie musi ci troche spaść bo inaczej wykopńczysz serducho...

Interpretacji wyników badania krwi

.. ...temu miałam robione badania, chciałabym wiedzieć czy wszystko jest dobrze. MORFOLOGIA KRWI WBC - 5,0tys/ul RBC - 4,16 mln/ul HGB - 13,2 g/dl HCT - 38,1 % MCV - 91,5 fl MCH - 31,7 pg MCHC - 34,7 g/dl RDW - 12,2 % PLT - 267 tys/ul MPV - 10,2 fl PDW - 17,8 % WZóR ODSETKOWY LEUKOCYTóW -..

Morfologia krwi i co dalej?

.. ...czułam, więc zrobilam badanie krwi. Oto nastepujące wyiki; HCT 39.3 RBC 4,21 HGB 13,2 WBC 6,7 MCV 93 MCHC 33,7 MCH 31,4 N:27,0 - 31,0 RDW - CV 12,2 N:12,7 - 20,7 PLT 264 MPV 8,2 NEUT 4,02 LYMPH 2,13 MONO 2,25 EO 0,29 BASOO 0,02 OB po1h 5 GLUKOZA w surowicy 101 Z.ref.:60 - 90 Oprócz MCH i..

Wyniki badania krwi morfologii, tsh i cukrzycy

.. ...Witam, Otrzymałam wyniki badania morfologii, tsh i cukrzycy( kobieta lat 23, waga 45, wzrost 165 ) proszę o interpretację: krwinki czerwone ( ERY ) 3,76 hemoglobina ( HGB ) 11,7 hematokryt ( HCT ) 34,6 MCV 92 MCH 31,1 MCHC 33,8 RDW 9,6 płytki krwi 257000 rozmaz krwi obwodowej:..

Interpretacja wyników badania krwi

.. Witam Mam 28lat, 174cm, 77kg Dzis odebrałem wyniki z badań okresowych WBC 4.3 [norma 4 - 10] RBC 5.64 [ norma 4.5 - 5.8] HGB 15.9 [norma 14 - 18] HCT 48.7 [norma 40 - 53] MCV 86 [norma 80 - 98] MCHC 32.7 [norma 31 - 36] MCH 28.3 [norma 27 - 31] RDW 14.7 [norma 11.5 - 14.5] podwyższone PLT 238 [norma 150 -..

Nie wiem co mi jest

.. ...rodzinnego byłam, zapisał mi badania moczu krwi itp wyniki praktycznie wszystkie w normie. Hematologia: odczyn, erytrocyty, hemoglobina, hematokryt MCV, MCH, MCHC, RDW, płytki i MPV w normie, tylko leukocyty trochę podwyższone 10,2 norma 4,1 - 10,00 Immunochemia: Ige i TSH w normie,..