Badanie TSH wyniki

Jaki powinien być prawidłowy puls?

.. ...dalej - skierowanie na badanie tarczycy i poziomu elektrolitów...no i znalazłam powód swojego szybkiego pulsu...wynik TSH mnie przestraszył - norma od 0.4 a moj wynik - 0,010 tak wiec od razu skierowanie na USG tarczycy - na szczescie wymiary prawidlowe bez guzków i innych takich,..

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 70

.. ...sobie zrobic jeszcze badanie TSH tarczycy tak na wszelki wypadek.Po poludniu bede mial wyniki napisze jak wyszly po odbiór po 16 00.Rano jak jechalem na pobranie krwi to nerwy mam taki ze chej nie lubie tego serducho walilo jak szalone.Emilka u ciebie w nocy byla burza ja tez sie burzy..

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 558

.. ...kregoslupa, mam zdjecie zatok, badania TSH, OB morfologia ( te 3 ostanie wyniki mam ponoc super ). O kregoslup dopiero mam konsultacje. Wczoraj mialam plukane uszy bo cos mi zaleglo. Ostatnio nawet mam wrazenie takie smieszne i dziwne ze dretwieje mi gorna warga. Na dodatek mam jakies..

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 587

.. ...Rene: mam za 2 tygodnie badania hormonalne ( T3, T4, TSH, ATG, ATPO ) oraz USG tarczycy a od jutra będę brać ten Paromerck. Czy w związku z tym wyniki badań mogą być zafałszowane? Jak to było w Twoim przypadku? Poszłaś na badania tarczycy biorąc antydepresanty? Do kolegi, który jest z..

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 707

.. ...już w dzieciństwie. Badania pokazują, iż wśród kobiet z niewyjaśnioną niepłodnością lub skłonnością do poronień aż 20 % może być chorych na celiakię. AGAJAKUB, dzięki za miłe słowa. Faktycznie tsh i ft4 są w normie, ale objawy jak ulał pasują do tarczycy. To może być poporodowe zapalenie..

Niedoczynność tarczycy - Str. 9

.. ...witam! robiłam ostatnio badania miedzy innymi tarczycy i TSH wyszło mi 4,1 a górna granica to 4,2, nie wiem co myśleć o tym wyniku bo niby jest podwyższony a z drugiej strony mieści się w górnej granicy, czy powinnam się przejmować? jak myślicie? zastanawiam się czy powinnam iść jeszcze..

Niedoczynność tarczycy - Str. 11

.. ...będziesz musiał powtórzyc badanie. do Mary - oczywiście, że nie lekceważę mojej tarczycy. Wprost przeciwnie. Tylko ja przestałam już dawno wierzyć w konwencjonalne leczenie. Ja przeszłam na naturę. I Bogu dzięki. Cześc Asik - 26;dzięki za zdanie do mnie w sobotę odebrałem wynik ft3 i ft4..

Niedoczynność tarczycy - Str. 16

.. ...dal mi skierowanie na badanie, tsh mam fatalne( jak to powiedziala lekarka ), czy te wszyskie dolegliwosci moga wynikac z tarczycy? jak mam sobie poradzic? matura za tydzien a ja zasypiam nad ksiazka... w genach mam raka - wszyscy w rodzinie na to umieraja, strasznie sie boje... Malutka,..

Nerwica - czy na pewno? - Str. 151

.. ...dodatku dzis zrobiłam badanie tsh i wynik mam zły 5.67 . Jezeli mozesz to napisz mi czym ty jestes leczona bo ja juz nie mam sił chodzic a lekarzy mam juz dosc. Teraz szukam dobrego endokrynologa tylko gdzie dodam ze jestem z Tychów. Cześć, violunia! Jedynym lekiem, który stosuje się..

Serce młodego sportowca

.. ...zużywa się Miałam robione badanie TSH i wyszedł mi dobry wynik. Czestokurczy już nie ma a jak są to tylko leciutkie wszystko dzieki zabiegowi Ablacji gdzie wypalono mi ognisko arytmogene i ogólnie daje rade : ) max - mógłbyś się ze mną skontaktować podaj swoje nr moje to dom 0 - 61 833 -..

Dodatkowe skurcze - Str. 82

.. ...skierowanie do kardiologa i na badanie krwi. Badania krwi w porządku morfologia i enzymy serca ( które miałem badane później ) w porządku ale podwyższone TSH wyszło wynik 10 czyli niedoczynność tarczycy - skierowanie do endokrynologa. Wiadomo na specjalistów jak endo czy kardio trzeba..

Bóle głowy a ciśnienie - Str. 2

.. ...rezonansem normalne badanie jak inne mialam trzy razy i nic mi sie nie dzialo a na pewno nie ma wplywu na tarczyce , a z tymi wartosciami to dobrze napisales TSH 1.61 aFT441.31nie przekreciles wyniku FT4 co do guzka to powinien byc dalej zdiagnozowany np biopsja,pozdrawiam DO MISIA,..

Nadczynność tarczycy i mam problemy z sercem - Str. 4

.. ...Zrob inne, niezbędne badania krwi. Ta choroba nie ma związku z antykoncepcją. cześć. moja mama jest po udarze. podczas badań z nim związanych okazało się że xle wyszło TSH. wizyta u endokrynologa. porażka. popatrzył na wynik, przepisał lek. po miesiącu kolejna wizyta. bez badania..

Problemy z sercem po nadczynności tarczycy

.. ...tarczycy...lecz jestem po badaniach serca ekg,echo,wysiłkowe holter...nic nie wykryto a holter miałem tylko taki na naciŚnięcie i wttedy zapisywał ale nie udało mi sie tego wyłapać trudno takie potkniecie wyłapac... teraz gdy wyniki tsh i ft4 mam w normie no to ft4 jest roche zaniżone..

Norma TSH

.. ...mojego wyniku, gdyż po badaniu wyszło u mnie 1,3 Wynik jest dobry a ja mam wynik 9.88 chyba rekord Ja mam 15,35 rekordu to nie masz moja kolezanka miala 24,34 ale przy takich wynikach to niedoczynnosc tarczycy i sie leczyc? Hej mam 28 lat przeszlam juz ostra nadczynnosc,z ktora..

Norma TSH - Str. 2

.. ...Nie skierował mnie na badanie T3 iT4, a po hormonach prawie bez zmian... Prawie, bo zauważyłam, że tarczyca mi się powiększyła! Wczoraj byłam u lek. rodzinnego i bardzo się zdziwił, że przy tak wysokim wyniku TSH nie badano mi hormonów tarczycy, bo wyglądam na nadczynność ( mam objawy..

Norma TSH - Str. 3

.. ...pewne ostatnio robiłam badania i na nich jest podana norma. Dziewczyny, ja mam wynik 3.580 uIU/ml zrobilam te badania bo pjawily sie u mnie ciemne wloski, nie jest ich duzo, staram sie je wyrywac, nie mniej postanowilam to zdadac. Czytalam wzensiejsze posty i ktoras z dziewczyn miala 3.6..

Echo serca, interpretacja wyników

.. ...leukocyty:2 śluz ++ BADANIE TARCZYCY: TSH 3,09 fT4 1,21 fT3 2,53 lekarz powiedział, ze generalnie nie ma się co przejmować, biore wczesniej wspomniany betaloc zok50 oraz asoargin ( sód+magnez ).Sport kazał uprawiać jak dotychczas, nie ma przeciwskazan do wysiłku, ale ja sie boję bo..

Silna nerwica - sam nie wiem co się ze mną dzieje - Str. 11

.. ...uspakajajacy i kazali zrobic badanie TSH. Oczywiscie wykonalam polecenie lekarzy ale wynik byl pozytywny. Lakarz rodzinny powiedzial z to na tle nerwowym , wypisal leki na kolatanie serca ATENOLOL 25 po dwa razy dziennie oraz w razie leku i niepokoju ATARAX 10 , lecz jednak pomimo..

TRIGLY - niski poziom cholesterolu

.. Miesiać temu na badaniach okresowych wyszedł mi bardzo niski poziom cholesterelu. Lekarz kazał powtórzyć je po miesiącu,a wyniki są następujące: TEST: j ) CHOLESTEROL 87mg/dl k ) HDL - U 38 mg/dl l ) TRIGLY 18 mg/dl L ) LDL - CHOL 45mg TEST:TSH - AK 0.38uUI/ml Chciałbym się dowiedzieć co jest powodem tego,..

Nerwica, załamanie nerwów? - Str. 4

.. ...chorobę trzeba zrobić badania krwi: TSH, FT3, FT4 ( hormony ) oraz aTPO ( przeciwciała ). Ostatnie badanie, jeżeli wynik przekracza normę, potwierdza Hashimoto. Jeżeli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem. Pozdrawiam! kochana barbarella ja miałam robione te badania wszystkie łącznie z..

Nerwica w ciąży - Str. 65

.. ...nad tym czy nie zrobic badan na tarczyce ale nie wiem gdzie bo u nas w przychodni to robia tylko tsh a ten wynik akurat w ciazy mialam robiony i byl w normie. Maz wrocil do pracy a chcialam zeby mi jeszcze pomogl. Pewnie woli isc do pracy niz sluchac marudnej kobity. Buziaczki dla was..

TSH - jak to wygląda?

.. ...Zostalam wyslama na badanie TSH. Jak to wyglada? Co jest na tej karteczce z wynikami? Jak je odczytac? jak odczytać? normalnie... odczytać wyniki z kartki Witaj Murofa!!U mnie każdy lekarz mówi ze mam powiększoną tarczycę i wysyłali mnie na badanie TSH. Miałam je robione dwa razy i za..

Problemy ze snem, wysokie ciśnienie i bole.

.. ...nie budziłem się za to z kołatającym strasznie sercem. Zrobiono mi także EKG które nic nie pokazało. Dzisiaj zrobiłem także badania krwi ( ob, tsh ) - jeszcze nie mam wyników. Poradzcie co robić. Gostern..

Wyniki badań tarczycy

.. ...wlasnie odebralam wyniki badan tarczycy: tsh 2.17 ft4 * 6 ( high ) ft3 2,81 Co to jest ft4 i co oznacza, jesli jego poziom jest podwyzszony? Podaj normy, będzie łatwiej coś powiedzieć. tsh 2,17 ( norma 0.470 - 4.640 ) ft4 * 6 ( norma 0.71 - 1.85 ) ft3 2,81 ( norma 1.45 - 3.48 ) prosze o..

Wyniki badań tarczycy - Str. 2

.. ...się ostatnio zmieniło, badania wykazały, że tsh nie jest wystarczającym wskaźnikiem. No a nasi lekarze nie nadążają za postępem : ). Jeżeli chcesz wyjaśnić sprawę do końca to zrób komplet: tsh, ft3, ft4 i przeciwciała. Tsh pewnie będzie w normie, za to pozostałe badania mogą coś pokazać...

Tężyczka, co robić?

.. ...lekarza, zlecił wykonanie badania na magnez, potas i tsh. Wyniki to: sód w surowicy: 141 mmol/l ( 135 - 150 ) potas w surowicy: 4,4 mmol/l ( 3,5 - 5,4 ) magnez w surowicy: 1,87 mEq/l ( 1,3 - 2,5 ) TSH 3gen.: 4,42mIU/L ( 0,25 - 4,20 ) Z tymi wynikami poszłam do neurologa. Odpukanie..

Nerwica czy wada serca?

.. ...nerwica. Moze zrob tez inne badania np tsh ( hormony tarczycy ) bo podobno chora tarczyca tez daje objzwy kolatania serca a moze tez z powodu braku magnezu czy potasu, zbadaj sobie ich poziom. Ja nie badalam ale czase aplikuje sobie magnez. robilam ostatnio ekg gdzie byla tachykardia ale..

Wysokie TSH

.. ...robiłam kolejne, kontrolne badania i mam tsh 50. nigdy takiego nie miałam!!! czy ktoś ma, i jakie ma objawy? nadmieniam że biorę euthyrox 150 pozdrawiam ewa. Witaj Ewa. Faktycznie, to bardzo wysokie tsh. Jestem ciekawa, kiedy miałaś robione poprzednie badanie i jaki wtedy miałaś wynik...

Szybko się męczę, cięgle chce mi się spać i kręci mi sie w głowie

.. ...początek podstawowe badania krwi: morfologia, ob, hormony tarczycy ( tsh, ft3 i ft4 ), glukoza, kreatynina, potas, żelazo, także badanie moczu. Pozdrawiam. witaj tzn mialem robione tsh badanie krwi itd i wszystko jest w porzadku z tego co wynika.lekarz twierdzi ze jest ok.wczoraj bylem..

Badanie TSH i wynik 11.4 i 3-generacja

.. ...przestraszony...Dostałem dzisiaj badania TSH wynik pisze 11.4 dla jednostek uIU/ml obok pisze jakieś Cps * y 4,944,079. Pół roku temu miałem badanie , ale pokazane w jednostkach mU/L 5.059 było to TSH 3 - cia generacja Nie wiem co sądzić o tym czyżby tarczyca z 5 podwyższyła się na..

Wyniki TSH 0,77 dobre?

.. Miałam badanie TSH,mam andzieję że moja miesiączka nie miała na nei wpływu: )mam dużo objawów nadczynności, mój wynik to 0,77. Czy to jest ok?ma któś taki wynik? mala masz nadczynnosc idz do lekarza,pozdrawiam. na pewno? niby norma od 0,4 ..ale w sumie objawy sie zgadzają i wszyscy mówili, że to nerwica...

Wyniki badań TSH T3 i T4

.. ...zrobiłeś T3 i T4, te badania są mało dokładne i właściwie już się ich nie zleca. Ale i tak widać, że z tarczycą jest coś nie tak, wynik T3 jest fatalny. Zrób koniecznie badania FT3 i FT4. Pozdrawiam. mam pytanie 1 !!!!!! Witam i bardzo proszę o interpretację wyników echa serca..

Czy to nerwica? ciągle nie wyspany, nic mi się nie chce

.. ...lekarza z tym iść? Jakie badania? Co robić? Pomóżcie... Sprawdź tarczycę, badania krwi: TSH, FT3, FT4 i aTPO. TSH i FT4 robię regularnie, bo leczę się na wole młodzieńcze. Ale leczenie jest efektywne, bo wyniki są w normie. W przypadku tarczycy, wyniki * w normie * nie oznaczają, że..

Częste zasłąbnięcia

.. ...lat. Miałem robione badania EKG ( 3 razy ), morfologię krwi, poziom elektrolitów, TSH, kreatynina, cholesterol, cukier oraz badania osłuchowe. Wszystkie wyniki są w normie, nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości. Stwierdzono u mnie natomiast nadciśnienie tętnicze - podczas badania..

Już mi ręce opadają.

.. ...95. No i zaczeły się badania najpierw te podstawowe i tsh , podstawowe wszystko było okey a tsh 3.20 czyli jeszcze w normie. Dostałam skierowanie do kardiologa tam zrobiono mi echo serca o to wynik: zaburzenia relaksacyjne lewej komory pod postacią fuzji A i E jako następstwo..

Niedoczynność tarczycy i problemy z oddychaniem

.. ...pojechałam zrobić znowu badanie krwi - TSH. W poniedziałek mam wizytę u mojej endokrynolog ale nie wiem,czy panikuje, czy może ma to jakiś związek z lekami, które biorę. Proszę o pomoc, bo coś czuje,że w ten poniedziałek i tak nie wiele się dowiem. Więc tak. 14.05.2008r. jest napisane (..

Isc do lekarza?

.. ...pozdrawiam. zrób sobie badanie krwi TSH,moze twoja tarczyca nie działa dobrze.Sprawdż to.Z wynikiem idz do lekarza 1 kontaktu,jak cos nie tak ,to da skierowanie do endokrynologa. dodam, ze zmierzylam sobie puls pol godziny temu i mam 143... a twoi rodzice powinni ci zrobic badanie ,,echo..

Ciągłe zmęczenie

.. ...wapnia,magnezu,sodu,potasu., TSH,T3,T4. Z wynikami - do lekarza. na podwyższenie ciśnienia zamiast kawy i leków dobrze jest pić ziele rozmarynu.Podnosi nieco cisnienie. jak przy takim tętnie mozna pić kawe????????Troche logiki..

Wyniki badania krwi morfologii, tsh i cukrzycy

.. ...Witam, Otrzymałam wyniki badania morfologii, tsh i cukrzycy( kobieta lat 23, waga 45, wzrost 165 ) proszę o interpretację: krwinki czerwone ( ERY ) 3,76 hemoglobina ( HGB ) 11,7 hematokryt ( HCT ) 34,6 MCV 92 MCH 31,1 MCHC 33,8 RDW 9,6 płytki krwi 257000 rozmaz krwi obwodowej:..

Czuję jakby moje serce sie zatrzęsło

.. ...nadczynność tarczycy.Zrób badania TSH,T3,T4 ,a także OB,morfologię,płytki,CRP,POziom potasu i manezu oraz wapnia i sodu.Z wynikami idż do lekarza.Dobrze jest iść z wynikami do lekarza,bo wtedy już ma orientację co jest. Tarczyce badałem poł roku temu i wyszło w normie ale raczej blizej..

Prosze o interpretacje wyniku tarczycy

.. ...namową mamy zrobiłam badania tarczycy Może ktoś powie czy moje wyniki sa dobre tsh 0.93 norma od 0,4 - 4.0 ft3 3.94 norma od 1.5 - 4.1 ft4 1.12 norma od 0.8 - 1.9 Co może mi dolegać nadczynność czy niedoczynność tarczycy, bo niestety niskie ft4 mam. Z tarczyca wg wynikow jest chyba..

Wysokie tętno w spoczynku

.. ...byc kazała mi zrobić badania Tsh no i wszystko jest w normie ale już do niej z wynikami nie pozłam a serce mi cały czas wali. Pomóżcie Ja uważam ( nie jestem lekarzem ),ze jest to po prostu nerwica jeżeli masz porobione badania a jest wszystko w porządku ,to to jest niestety ta..

Dziwne bóle i pulsujące mięśnie

.. ...Myślę,że powinieneś zrobic badania krwi: OB., morfologię z rozmazem,Poziom elektrolitów,TSH,t3,t4 - te trzy ostatnie na tarczycę] oraz poziom cukru.Z wynikami do lekarza. czysta hipochondria, też to miałem. Idż do lekarza, on cię wyleczy i od razu Ci wszystko przejdzie powinienes się..

Tarczyca wyniki czy są OK?

.. ...warto zrobić kolejne badania, np. usg. BARBARELLA - jak to sie oblicza te procenty i ile powinno byc ,moja mama ma Ft4 11,3,a FT3 ma 5,25..Natomiast TSH1,2.....Czy takie wyniki są prawidłowe.Jest po operacji ładnych parę lat. wiesz Barabrella mam atchykradię i dodatkowe skurcze,..

Tarczyca wyniki czy są OK? - Str. 3

.. ...szpital i kompleksowe badania. ale nie denerwuj sie i nie zalamuj. moja Mama tez bardzo chorowala na tarczyce, wygladala jak trup, koszmarnie sie czula, musiala przejsc operacje i lecznie - i byla jak nowa : ) ) ) ) ) witam, oto moje wyniki tsh: 0,848 ( 0,27 - 4,200 ) ft3 3,09 ( 2.02 -..

Prosze o interpretacje wynikow badan tarczycy

.. Witam. bardzo bym prosil o interpretacje wynikow. mam 18 lat. moj wynik TSH ze stycznia 2008 był 1.72 ( granice sa 0.53 - 3.59 ) a z testu wykonanego pare dni temu: TSH 1.05 ( 0.53 - 3.59 ) FT4 1.51 ( 0.93 - 1.7 ) FT3 2.99 ( 1.8 - 4.6 ) znajoma zinterpretowała to tak: * tsh 1,05 0,53 3,59 0,52 3,06 0,17..

Czy to nerwica?

.. ...Sandra, czy robiłaś badania FT3 i FT4? Bez tych wyników trudno ustalić właściwą dawkę hormonu. Dawno nie robiłam ft3 i ft4 moja pani doktor ustala mi dawki tylko na podstawie tsh i mówi że nie ma potrzeby robić innych badań.Troche teraz posiedziałam przed kompem i poczytałam w..

Bolące mięśnie

.. ...rodzinnego, miałem robione badania krwi i moczu, wyniki wyszły bardzo dobre... Magnez w górnych granicach normy, potas w dolnych ale ciągle w tych widełkach, ASO w porządku, OB w porządku, TSH w porządku, nie było nic do czego można by się przyczepić... Czuję się strasznie głupio, bo..

Ból brzucha

.. ...morfologię krwi i ogólne badanie moczu, wyniki wyszły bardzo dobrze, jedynie TSH jest ponoć jak na mój wiek ( 22lata ) lekko za wysokie ( 3,5 ), ale nie zdążyłem jeszcze udać się z wynikami do lekarza rodzinnego bo rozłożyło mnie to choróbsko... Będę wdzięczy za rady, pozdrawiam. TSH..

Wyniki: TSH, morfologia, cukier, mocz

.. ...nerek. nie podałaś norm dla tsh, ale wynik jest chyba powyżej górnej normy. zrób dalsze badania pod kątem tarczycy: FT3, FT4 i przeciwciała aTPO. Norma TSH jest od 0.400 - 4.0 ;/ Dziękuję za odpowiedź: )..

Niedoczynność tarczycy + Euthyrox N 25 + nerwica

.. ...zdanie. a czy miałaś badany poziom innych hormonów? Np.przysadkowych - prolaktyna itd...?Może dawkę leku należy zmodyfikować?...Zrób badanie TSH i pokaż lekarzowi wynik.Jak wszystko gra tzn.,że może to nerwy...kto wie...moze ziołowe leki uspokajające...?Na peno nie zaszkodzą,a nuż..

Może ktoś pomoże

.. ...tarczycą,to serce może kołatać.Badanie krwi nazywa się TSH,ft3 i ft4.Musisz wynik pokazać lekarzowi,by ocenił czy jest dobry. musisz iść do lekarza,może masz pasożyta w przewodzie pokarmowym - tasiemca albo coś innego.Przyczyn może być wiele.Miałamdawno temu podobne dolegliwości,bulgot w..

Interpretacja wyników badań. Czy lekarka miała rację?

.. ...GO w tym miesiącu ) wybadano, że poziom HGB spadł do 12,5 i dlatego nie pobrano odemnie krwi i wysłano do lekarza rodzinnego. Głównie dlatego że w listopadzie oddając krew miałam hgb 14,9 i zdziwili się oni tak nagłym spadkiem... Lekarz rodzinny zlecił mi badanie krwi, moczu, oraz TSH i..

Jak odczytac TSH ?

.. ...Dzis obebralam wyniki badan niestety niemam pojecia co one oznaczaja ?bardzo bym prosila zeby mi ktos prosto odpowiedzial czy sa dobre czy zle ?( TSH ) 2,57mUl/ml ,a HDL 43mg/dl Dziekuje wynik jest zależny od wieku i płci w internecie masz wszystkie normy jestem kobieta i mam 27 lat THS..

Nadczynność tarczycy

.. ...znam wyników T3 i T4. Badanie TSH nie wystarczy. Powienieneś zrobić FT3 i FT4. Badania T3 i T4 są mało dokładne i są już rzadko stosowane. Ale gdzieś chyba czytałem, że jak wynik TSH jest blisko 1.2 to już jest pewność bez zbadania FT3 i FT4. To są przestarzałe informacje, w..

Zawroty głowy, mdłości, suchość w ustach

.. ...Proszę o podpowiedz jakie badania powinnam wykonać lub co robić by jakoś polepszyć swój stan? Czy te objawy mogą wskazywać na nerwicę? zrób bad. krwi TSH i elektrolity.Kup sobie magnez z wit.B6.Pij melisę z dziurawcem - to na początek,a potem z wynikami do lekarza. Ja mam 22 lata i mam..

TSH- prosze o interpretacje wyników

.. ...dziekuje. Oto wyniki badania: TSH 3 gen. 4,15 ulU/ml [0.27 - 4,2] fT4 15,4 pmol/l [11.8 - 24,6] ft3 4,6 pmol/l [2,8 - 7,1] to w nawiasie to normy więc wszystko jest ok monitorować zarazie ok TSH jest za wysokie, blisko górnej granicy normy. Zgrubienie na szyi to może być wole, nie ma na..

Poziom tsh

.. ...i nie dawno robiłam badania na tarczycę poziom tsh mam 11.47 mój lekarz powiedział mi że jest wszystko ok a ja wiem że norma jest ok0.4 czy ktoś może mi powiedzieć co mam zrobić w takiej sytuacji?? proszę. pozdrawiam marta Brak słów, zmień lekarza! Przy takim wyniku TSH powinnaś od razu..

Nie wiem co mi jest

.. ...rodzinnego byłam, zapisał mi badania moczu krwi itp wyniki praktycznie wszystkie w normie. Hematologia: odczyn, erytrocyty, hemoglobina, hematokryt MCV, MCH, MCHC, RDW, płytki i MPV w normie, tylko leukocyty trochę podwyższone 10,2 norma 4,1 - 10,00 Immunochemia: Ige i TSH w normie,..