Lymph

CK-MB - Str. 2

.. ...6,24 NEUT 3,55 56,9 % LYMPH 1,99 31,9 % MONO 0,44 7,1% EO 0,22 3,5% BASO 0,04 0,6%RBC 4,35 HGB 13,1 HCT 39,7 % MCV 91,3% MCH 30,1 MCHC 33,0 RDW - SD 40,3 RDW - CV 13,2% PLT 267 PDW 12,2 MPV 10,9 P - LCR 31,4% ck - mb 33,4 nA 140 mmol/l K - 3,94 mmol/l EKG - LICZNA EKSRASYSTOLIA KOMOROWA..

Wyniki badań krwi - prośba o interpretację

.. ...neut 1.82 ( 29.9% ) lymph 3.50 ( 57.5% ) mono 0.54 ( 8.8% ) eo 0.19 ( 3.1% ) baso 0.04 ( 0.7% ) Masz za wysoki cholesterol i trojglicerydy ...norma cholesterolu to do 200 a trojglicerydów do 160...pozdrawiam reszta wyników niezla,biale krwinki prawidłowe Moje wyniki z badania krwi były w..

Nerwica - luźne rozmowy o życiu z chorobą - Str. 982

.. ...kosztuje 3,20 / 12 sztuk lymphomyosot - - - - - - - - - * - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 21,70 /50 sztuk Dzień dobry kochani : ) No ja juz prawie na walizkach, praktycznie jestem zapakowana, męża też zapakowałam a córcia ma jak zwykle jeszcze czas, jutro się okaże, ze..

Interpretacja wyników: Trójglicerydy, Alat, ASPT

.. ...OB 7 WBC 5.0x10^3/uL LYMPH% 52.7% NEUTH% 35.9% MONO% 7.4% EO% 3.2% BASO% 0.8% LYMPH 2.63x10^3/uL NEUTH 1.79x10^3/uL MONO 0.37x10^3/uL EO 0.16x10^3/uL BASO 0.04x10^3/uL RBC 4.39x10^6/uL HGB 13.6 G/DL HTC 40.4 % MCV 92.0 fL MCH 31.0 pg MCHC 33.7 g/dl PLT 179x10^3/uL RDW - SD 42.1 fL RDW -..

Interpretacji wyników badania krwi

.. ...OB 7 WBC 5.0x10^3/uL LYMPH% 52.7% NEUTH% 35.9% MONO% 7.4% EO% 3.2% BASO% 0.8% LYMPH 2.63x10^3/uL NEUTH 1.79x10^3/uL MONO 0.37x10^3/uL EO 0.16x10^3/uL BASO 0.04x10^3/uL RBC 4.39x10^6/uL HGB 13.6 G/DL HTC 40.4 % MCV 92.0 fL MCH 31.0 pg MCHC 33.7 g/dl PLT 179x10^3/uL RDW - SD 42.1 fL RDW -..

Interpretacja wyników morfologii krwi

.. ...% ( 0,100 - 0,500 ) LYMPH% 11,8 % ( 17 - 48 ) LYMPH 1,5 10^3/MM ( 1,2 - 3,2 ) MON% 1,7 % ( 4 - 10 ) MON 0,2 10^3MM ( 0,3 - 0,8 ) GRA% 86,5 % ( 43,0 - 76,0 ) GRA 11,6 10^3MM ( 1,2 - 6,8 ) MCV 94 UM^3 ( 80 - 96 ) MCH 32,8 PG ( 28 - 33 ) MCHC 34,8 G/DL ( 33,0 - 36,0 ) RDW 11,8 % ( 10,0 -..

Dziwny ból w klatce piersiowej

.. ...264 MPV 8,2 NEUT 4,02 LYMPH 2,13 MONO 2,25 EO 0,29 BASOO 0,02 OB po1h 5 GLUKOZA w surowicy 101 Z.ref.:60 - 99 Oprócz MCH i RDW CV oraz glukozy wszystko OK. Wiem, że glukoza we krw,i a raczej jej podwyższony poziom świadczy o cukrzycy, proszę pomóżcie czego oznaka są te nieprawidłowe..

Interpretcja badania krwi, mam guzy tarczycy

.. ...mxd - 4,6 neu - 57,1 lymph - 2,6 mxd - 0,3 neut - 3,9 rdw - sd - 45,2 pdw - 13,9 mpv - 11,8 p - lcr - 39,1 ob - 7 tsh - 1,06 proszę o interpretację tych wyników mam problemy z tarczycĄ TSH masz dobre i pozostale wyniki mysle ze tez w normie, a co masz z tarczyca? Skoro z tarczyca zle to..

Morfologia krwi i badanie moczu - jestem zaniepokojona

.. ...PLT - 218,0 [140,440] LYMPH % - 15,7 [20 - 45] L MXD% - 7,3 [3 - 10] NEUT% - 77,00 [45 - 70] H LYMP# - 1,6 [1,5 - 3,5] MXD# - 0,7 [0,2 - 1,0] NEUT# - 7,9 [2,5 - 5,0] H Glukoza w surowicy 75 [65 - 100] MOcz: ciężar wł - 1,025 [1,015 - 1,025] ph 5 [7] biało - nie wykryto glukoza - w normie..

Morfologia krwi i co dalej?

.. ...264 MPV 8,2 NEUT 4,02 LYMPH 2,13 MONO 2,25 EO 0,29 BASOO 0,02 OB po1h 5 GLUKOZA w surowicy 101 Z.ref.:60 - 90 Oprócz MCH i RDW CV oraz glukozy wszystko OK. Wiem, że glukoza we krw,i a raczej jej podwyższony poziom świadczy o cukrzycy, proszę pomóżcie czego oznaka są te nieprawidłowe..

Badania krwi i coś w nich nie gra!

.. ...7.2 - 11.1 ) 9,3 PDW %LYMPH ( 19 - 48 ) 40 ( 19 - 48 ) 25,7 ( 19 - 48 ) 41,1 %MONO ( 1.0 - 8.0 ) 9,7 ( 2.0 - 7.0 ) 7,1 ( 2.0 - 7.0 ) 7,2 %GRA #LYMPH ( 1 - 4.5 ) 2,46 ( 1.5 - 6.5 ) 2,96 ( 1.5 - 6.5 ) 3,72 #MONO ( 0 - 0.8 ) 0,6 ( 0 - 08 ) O,82 ( 0 - 08 ) 0,65 #GRA %NEUT ( 45 - 70 ) 33,7 (..

Badania, wyniki - prosze o wasze interpretacje

.. ...wbc 8,1 ; neut 58,5 ; lymph 27,7 ; mono 9,3 ; eo 4,3 ; baso 0,2 ; neut 4,74 ; lymph 2,24 ;mono 0,75 ; eo 0,35 ; baso 0,02 ; rbc 5,16 ; hgb 15 ; hct 45,6 ; mcv 29,1 ; mchc 32,9 ; rdw - sd 43,1 ; rdw - cv 13,7 ; plt 304 ; OB 4 GLUKOZA 95 TSH 1.37 BIOCHEMIA cholesterol calkowity 170 ; hdl..

Interpretacja wyników badania krwi

.. ...[norma 50 - 70] obniżone LYMPH 1.35 [norma 1.12 - 4.73] LYMPH% 31.3 [ norma 25 - 45] MONO 0.49 [norma 0.05 - 1.95] MONO% 11.4 [norma 1 - 10] przekroczone EO 0.25 [norma 0.04 - 1.00] EO % 5.8 [norma 1 - 5] przekroczone BASO 0.07 [norma 0.01 - 1.95] BASO % 1.7 [norma 0 - 1] przekroczone..

Chora wątroba czy coś innego ?

.. ...PLT 172 ( 130 - 400 ) LYMPH% 58,0% MXD% 9,3% NEUT% 32,7% LYMPH 3,4 ( 10^3/ul ) MXD 0,6 ( 10^3/ul ) NEUT 1,9 ( 10^3/ul ) RDW - CV 13,4 ( 11,5 - 14,5 ) MPV 11,2 ( 9 - 13 ) P - LCR 35,6 ( 13 - 43 ) Rozmaz podzielone 29 % kwasochlonne 4 % zasadochlonne 1 % limfocyty 60 % monocyty 6 %..

Badania morfologii O CO CHODZI ?

.. ...49,30 PROSZE O JAKIEŚ WYJAŚNIENIE lekko podnosi ciśnienie picie herbaty z ziela rozmarynu rano i po południu. teoretycznie też kawa podnosi ciśnienie a mi wcale , wręcz przeciwnie chce mi się spać ... :/..