PH 6 0 moczu prawid這we

Nerwica - czy na pewno? - Str. 152

.. ...jest . Wyniki krwi oraz moczu wysz造 prawid這wo. a ja w ci捫 幢e si czuj . tak jako dziwnie ciep這 mi w 穎陰dku, mdli mnie, mam dziwne my郵i, 瞠 zaraz zemdleje, zwymiotuj, umr. :( cz瘰te odbijanie. eeh nie wiem co mam robi pom騜cie prosz. witam powracam po dlugim czasie..

Nerwica - lu幡e rozmowy o 篡ciu z chorob - Str. 665

.. ...ustach, cz瘰te oddawanie moczu, zlewne poty ( gor帷e lub zimne ), uczucie w璠ruj帷ego b鏊u. Osoby cierpi帷e na te dolegliwo軼i s przekonane, 瞠 ich organizm nie funkcjonuje prawid這wo. Do鈍iadczaj uczucia l瘯u, przygn瑿ienia, rozdra積ienia, k這pot闚 ze snem w nocy i z koncentracj w..

Beznadziejne wym璚zenie

.. ...morfologia krwi, badanie moczu,rentgen klatki, ekg i echo serca - wszystkie w porzadku ( jedynie stwierdzona tachykardia ale przy badaniu bylo du瞠 zdenerwowanie ), tarczyca, watroba, nerki, zoladek , zatoki - zdrowe. A ja mimo, ze wszystkie te badania wysz造 prawid這wo czuje os豉bienie..

Duszno軼i w klatce

.. ...kryw,ob,biochemia,badanie moczu,uk豉d krzepniecia,krzywa cukrowa,usg jamy brzusznej wyniki prawid這we. OTOLARYNGOLOGIA - badanie b貫dnik闚,audiometria zapis prawid這wy. wnioski: obecnie jestem pod opieka psychiatry jestem po 2 pobytach w sanatorium o profilu psychosomatycznym i jest..

Interpretacja wynik闚 bada. Czy lekarka mia豉 racj?

.. ...zleci mi badanie krwi, moczu, oraz TSH i poziomu 瞠laza, KT紑 ZROBIxM DZIE P茯NIEJ ( 17.02 ) Lekarka twierdzi, 瞠 wszystko jest prawid這we... Moje wyniki: 疾lazo 10,1 ( 4.4 - 27.9 ) TSH 1,893 ( 0.35 - 4.940 ) badanie krwi: OB 20 WBC 5.9 ( 3.8 - 10 ) RBC 4.57 ( 3.7 - 5.1 ) HGB 12.2 (..