Płytki we krwi za wysokie

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma? - Str. 260

.. ...jakby ta ogromna ilość płytek mnie rozdrażniała. Teraz raczej mi to przeszło. Trochę to głupie ale tak to na mnie działało. Planuję dzisiaj ( zresztą jak prawie codziennie ) trochę poćwiczyć i myślę, że albo mi przejdą te nerwy albo dostanę np. wysokiego ciśnienia krwi. Co by nie było to..

Wysokie APTT i wizyta u hematologa

.. ...krwotoki z nosa.A jak wynik płytek krwi PLT????Norma to 150 - 400 tyś.Jeśli płytek jest sporo poniżej normy to radzę postarać sie o skierowanie do hematologa. A jeśli robiłam badania w środku cyklu hemoglobine miałam 12, płytki krwi 342 ( normą dla labolatorium w którym miałam robione..

Badania krwi, czy sa poprawne - jak interpretowac?

.. ...przewaznie ma za niskie płytki krwi ostatnio tzn w marcu miala 99 tys ,pozatym ma czeste krwawienia z nosa a teraz jak robilam jej poziom płytek to az 591 tys i nadal ma krwawienia z nosa..laryngolog kazal podawac wit c 2 razy po 2 tabl 100,ponadto ma wysoki poziom potasu 5.71 ale taki..

Drętwienie lewej ręki i policzka

.. ...zacząłem mieć duszności i płytki oddech, oczywiście zmęczenie i brak koncentracji również. Poszedłem do lekarza, który skierował mnie na badania krwi. Wszystkie wyszły dobrze z wyjątkiem ASO 750, które już kiedyś miałem wysokie jako dziecko. Dodatkowo zrobiłem IgM i IgG na boreliozę i..

Proszę o informację na temat p-lcr

.. ...MCHC 32,9 ( 32 - 37 ) płytki krwi 131 ( 140 - 440 ) RDW 13,3 ( 11 - 16 ) PDW 20 ( 9 - 17 ) MPV 14,1 ( 9 - 13 ) P - LCR 57,4 ( 13 - 43 ) co oznacza za wysokie p - lcr i do czego może prowadzic ( choroby )..