Podwyższone fT3 u dzieci

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 542

.. ...miałam tsh( wyszło troche podwyższone, ale zrobiłam dodatkowe badania ft3 i ft4 i sa w normie ), miałam holtera i echo serca i też są okej, lekarka kardiolog mówiła ze mam serce jak dzwon, ale ja nadal nie mogłam w to uwierzyć, że tak sie dzieje, od 4 tygodni teraz boli mnie głowa, tak..

Wyniki badań tarczycy

.. ...normie ale THS jest podwyższone co to znaczy? Dziękuje za pomoc i odpowiedź. Pozdrawiam Czesc ja tez odebrałam dzis wyniki i bardzo mnie ciekawi co powinnam dalej robic i co oznacza podwyzszenie TSH3gen. - 6.54 FT3 - 3,22 norma ( 2 - 4.4 ) - FT4 - 1,08 norma ( 0.93 - 1.7 ) - TSH3gen -..

Zawroty głowy, lęk, nogi z *waty* i bóle, oslabienie

.. ...Młody, badałeś tarczycę? Podwyższony cholesterol często występuje przy chorobach tarczycy, objawy też są podobne. Zrób badania krwi: TSH, FT3, FT4. * barbarella * , na tarczyce mam jutro krew ale tylko TSH , poprosze jeszcze lekarza zeby sprawdzic przepustowosc zyl ( mam nadzieje ze to..