TSH morfologia

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 558

.. ...zdjecie zatok, badania TSH, OB morfologia ( te 3 ostanie wyniki mam ponoc super ). O kregoslup dopiero mam konsultacje. Wczoraj mialam plukane uszy bo cos mi zaleglo. Ostatnio nawet mam wrazenie takie smieszne i dziwne ze dretwieje mi gorna warga. Na dodatek mam jakies wielkie bolesne..

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 568

.. ...prywatnie rozne badania - TSH, morfologia, OB, przeswietlenie zatok ( ciagly katar, bole glowy etc ), przeswietlenie kregow szyjnych ( bole glowy ), usg tarczycy ( przez te uciski w gardle ), wszystko ok. Teraz mam jeszcze od miesiaca jakas biala plamke jakby ropna z tylu gardla. No i..

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 965

.. ...wszystko ok.Teraz robiłam TSh( tarczyca ) i jest wszystko dobrze, morfologia ( wynik bardzo dobry ) mocz( tez wszystko ok ) ekg( tez ok ).Ale chyba teraz zrobię jeszcze raz te hormony kobiece. hej czytam to forum od dluższego czasu , ciezko było sie przełamac ... mam takie same objawy..

Szybkie tętno - Str. 14

.. ...tarczycę - trzeba oznaczyć TSH ( badanie z krwi ) jeśli palicie - nikotyna może być przyczyną szybkiego bicia serca, podobnie jest z kawą warto też zrobić badanie: morfologia i zdjęcie klatki piersiowej pozdrawiam Dorota choruję na częstoskurcz nadkomorowy 3 lata temu miałam najgorszy..

Nerwica - czy na pewno? - Str. 144

.. ...zrobić badania krwi: TSH, FT3, FT4 ( hormony ) i aTPO ( przeciwciała ). miałem robine tsh i usg tarczycy to wyszło ok oprócz tego miałem robiną morfologie jakąś echo serca tomografie komputerową rezonans magnetyczny echo serca ,holtera ,badania wysiłkowe,jakies inne usg przeswietlenia..

Wysokie tętno u 28 latka

.. ...zbada krew szczegolnie TSH ( polecam zrobienie morfologi, cukru itp, moze wyjdzie cos innego ) Nalezy pamietac ze pozornie dobre TSH, tuz przy dolnej granicy wcale nie swiadczy ze tarczyca jest OK. Badania... to moze by wszystko - od tachykardii zatokowej zaczynajac przez nerwicę..

Norma TSH

.. ...morfologie krwi, w tym TSH. Morfologia jest bardzo dobra, natomiast TSh wyniosło u mnie 4,3 przy normie od 0,3 do 6,2. Mam pewne obawy czy aby ta norma nie jest zbyt wysoka. Ktos z Was wie dlaczego jest taka, a nie inna? Proszę o interpretację wyniku. no i nie jest zle poniewaz piszesz..

Niskie cisnienie i wysoki puls

.. ...pomoc. Nerwica? Pełna rozpaczy, czasem w okresie dojrzewania tak bywa, że puls skacze - ale mimo wszytsko powinnaś zrobić sobie podstawowe badania tsh, ft 3 i 4, magnez, potas, ferrytynę oraz morfologię...

Brak tchu i częste ziewanie - Str. 2

.. ...jakieś badania krwi TSH i USG tarczycy morfologie różne takie cukier pierwiastki mocz brali EKGHolter to wszytko dobrze Echo też miałam to stwierdzono niedomykanie zastawki ale podobno nie grożne. Oprucz tachykardi zatokowej i kołatania serca to na początku hospitalizacji stwierdzili..

Morfologia + TSH - czy mozna ustalić ciążę?

.. ...Prosze o odp zrob test ciazowy to bedziesz wiedziala te wyniki nie stwierdza ciazy TSHto badanie tarczycy a morfologia to chyba wiesz co to jest jak ci wyjdzie wysokie ob powyżej normy to jesteś w ciąży!!!..

Szybkie bicie serca do 200 na minutę

.. ...echo serca, Holter, TSH, morfologia ) były prawidłowe. Kardiolog powiedział mi że wszystko jest w porządku. Przez rok napad się nie powtórzył. W czerwcu znowu miałem badania( ekg, holter, echo ) - wszystko prawidłowe. Ale niedawno miałem 2 takie bardzo krótkie napady w odstępie tygodnia...

Juz sama nie wiem co mi dolega

.. ...tarczycą. Zrób badania krwi: tsh, ft3, ft4 i aTPO, poza tym oczywiście morfologię, potas, magnez, żelazo. Pozdrawiam. dziekuje za odpowiedz.troche mnie przeraza mysl ze jestem na cos chora.Czy ta choroba jest uleczalna?i jak dlugo sie ja leczy?chcialabym odzyskac radosc zycia.serdecznie..

Nie wiem co mi jest! Opisuje swoją historię i czekam na wypowiedzi!

.. ...Zrobiłem także morfologie i TSH . morfologia wyszła ok. TSH wyszło 2.778 w normie ! mocz tez mam ok. !! Nie wiem co mi jest do dnia dzisiejszego mam dni ze się doskonale prawie czuje a mam takie dni jak by mnie miał złapać jeszcze raz taki atak jak wtedy !!przez ostatnie 5 dni mam..

Opuchlizna nad obojczykami

.. ...odpowiedzieć co to ? Ja również mam opuchlizne nad obojczykami. Wyniki mam dobre TSH, morfologia, mocz, elektrolity, OB i RTG. Moj lekarz też mi nic nie przepisał kazał po 3 mięsiącach zrobić ponownie RTG..

Problem

.. ...) ZRÓB badania krwi TSH,T3,T4., a także poziom Ca,Mg,K i Na., morfologię i OB.Z wynikami idż do lekarza. acha,i jeszcze poziom cukru. chudziel, jaj te wszystkie bzdania będą w normie tzn.,że to chyba nerwy.Weż sie za jakiś sport - rower,rolki,szybkie marsze nałonie natury w miłym..

Wyniki badania krwi morfologii, tsh i cukrzycy

.. ...badania morfologii, tsh i cukrzycy( kobieta lat 23, waga 45, wzrost 165 ) proszę o interpretację: krwinki czerwone ( ERY ) 3,76 hemoglobina ( HGB ) 11,7 hematokryt ( HCT ) 34,6 MCV 92 MCH 31,1 MCHC 33,8 RDW 9,6 płytki krwi 257000 rozmaz krwi obwodowej: pałeczkowate 3 segmenty 62..

Ból w okolicach serca i wysokie ciśnienie

.. ...zrobić,bad.cholesterolu,ASO,CRP.,cukier TSH. OB i morfologia,EKG.Jaki jest ten twój lekarz? Czy od razu dał ci tabletki obniżające ciśnienie czy miałes wszystkie niezbędne badania?CZy tarczycę miałes badaną?Czy te wszystkie wymienione tu badania miałeś na początku zrobione?Musi byc jakaś..

Wyniki Morfologii Krwi

.. ...GLUKOZA W OSOCZU 95 TSH 1,37 nie podali norm? wyniki dobre. Normy sa ale jakos sie na tym do konca nie znam. dzieki za opinie beniek czasem podają normy w różnych jednostkach np.w - g/dl lub w - nmol/l tu możesz sobie porównać :http://badaniamedyczne.fm.interia.pl/morfologia.html dzieki..

Wyniki: TSH, morfologia, cukier, mocz

.. ...białe 0 - 2 barwa żołta TSH 6,36 Dodam jeszcze że zazwyczaj przed i w trakcie miesiączki miewam bardzo silne bóle nerek. nie podałaś norm dla tsh, ale wynik jest chyba powyżej górnej normy. zrób dalsze badania pod kątem tarczycy: FT3, FT4 i przeciwciała aTPO. Norma TSH jest od 0.400 -..

Chora wątroba czy coś innego ?

.. ...50 - 130 ) Immulogia TSH 2,9 wartości ref .( 0.27 - 4.2 ) Morfologia WBC 5,9 ( 4 - 10 ) RBC 4,84 ( 4 - 5 ) HGB 15,1 ( 12 - 16 ) HCT 41,2 ( 37 - 47 ) MCV 85,1 ( 80 - 99 ) MCH 31,2 ( 27 - 33 ) PLT 172 ( 130 - 400 ) LYMPH% 58,0% MXD% 9,3% NEUT% 32,7% LYMPH 3,4 ( 10^3/ul ) MXD 0,6 ( 10^3/ul..

Przyspieszone bicie serca, pulsacja żył

.. ...kreatynina, tarczyca ( TSH ), morfologia i badanie moczu. Lekarz pytal sie mnie o stres ale ja nie za bardzo sie stresuje, jedynie moze czasami w szkole. Mialem tez przerwe w cwiczeniach na silowni ponad miesiac lecz i tak bylo to samo. Czy to moze byc spowodowane cwiczeniami albo..

Nie wiem co mi jest,czy ktoś tak miał?

.. ...itd...Badałaś krew TSH,OB,CRP,elektrolity?Powinnaś sie udać do specjalisty proktologa lub przynajmniej gastrologa. Witam,ogólnie to nie jestem zbytnio obeznana z terminologią badań: - ) miałam robioną morfologię ogólnie, na cukrzycę, cholesterol,ob,tsn,,hgb,mchc,hgb,hct,plt,mch,jbc i..