Wynik alat

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma? - Str. 300

.. ...pil i mial mega kaca. Wyniki krwi mam ok bo ost robilem ob crp magnez potas alat aspat... i wszystko ok. Czy tez ktos ma takie objawy dotyczace oslabienia, mega oslabienia. pozdrawiam ja jestem słaba i taka odrętwiała po każdym takim zaatakowaniu :( szum w uszach i jakby cała głowa była..

AlAT a serce - prawdy i mity?

.. ...honorowo krew - z badan wynika, iż mimo że nie mam żółtaczki to AlAT:= ~ 180. Zrobiłem usg jamy brzusznej i wszystko jest w normie. Dlatego przypomniałem sobie o tej sprawie ( w maju AlAT na poziomie 30 a lipiec taki jak widac ), w czasie sesji klulo mnie pod mostkiem. Drugie pytanie..

Trójglicerydy, wysoki poziom - Str. 2

.. ...Prosilbym o interpretacje wynikow poniewaz zabardzo ich nie rozumiem, podam tylko to co jest ponad norme Krew Cholesterol 156 HDL cholesterol 51 LDL cholesterol 57 Trojglicerydy 238 norm. 50 - 150 * Kreatynina 1,14 norm. 0,6 - 1,1 * AST 36 norm 3 - 37 * ALAT 60 norm 3 - 45 * GGTP 134..

Nerwica - luźne rozmowy o życiu z chorobą - Str. 738

.. ...temu miałam podwyższone wyniki aspat , alat i trafiłam na idiotkę która nagadała mi tyle bzdur ( nawet że umrę na marskość wątroby ). Po 3 miesiącach chodzenia do niej dałam sobie spokój , jak mam umrzeć to bez niej .Sama robię co 3 miesiące badania ( takie jakich ona nie chciała mi..

Podwyższony aspat i alat

.. ...alat - 67 i aspat - 99 wyniki na choroby zakazne nic nie wykrły.co to może byc za choroba .proszę o odpowiedz. emila a moze ostatnio miał jakas infekcje,brał antybiotyki?czesto antybiotyki podwyzszaja oba enzymy watrobowe...powinno sie pobrac za jakies 2 miesiace ponowne wyniki .Moja..

Interpretacja wyników: Trójglicerydy, Alat, ASPT

.. ...prosze o interpretacje wynikow Trójglicerydy - 44mg/dl Alat - 22U/L ASPT - 58U/L z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Proszę już więcej nie wklejać tej wypowiedzi. Skoro nikt nie odpowiada to najprawdopodobniej nie zna odpowiedzi. Podwyższone wartości aminotranferaz, niska wartość..

Wysokie GGTP oraz ALAT i podwyższony czas kaolinowo-kefalinowy

.. ...Witam Dzisiaj odebrałam wyniki badań mam wysokie GGTP 173,3 oraz ALAT 164,7, podwyższony czas kaolinowo - kefalinowy 40,4 i niskie fibrynogen 1,8 Miałam USG które wykazało echogenniczność wątroby. W 2002r. przeszłam operacje zakrzepicy żyły wrotnej. Czy to ma coś wspólnego. Żaden lekarz..

Wyniki

.. ...Jestem 2 lata po zawale, wyniki miałem zawsze złe, odebrałam dzisiaj wyniki i jestem rozkojarzona bo nie wiem czy się cieszyć bo mam: cholesterol całkowity 197 mg/dl HDL cholesterol 61.26 mg/dl Trójglicerydy 57.83 mg/dl LDL cholesterol 123. 97 mg/dl ASPAT 12.64 U/L ALAT 17.37 U/L Latex -..

Proszę o analizę wyników krwi

.. ...podejrzenie schorzenia? Wyniki: ALAT - 80 ASAT - 116 BILIRUBINA CAŁK. - 0,42 CL - 107 CRP - 6,1 GLUKOZA - 102 K - 4,6 KREATYNINA - 0,9 NA - 139. Dla zainteresowanych moge przesłać skan pełnych wyników na email. Z góry dziękuję. Maroo wystarczy spojrzec na normy i bedziesz wiedzial (..

Interpretacja wyników krwi

.. Hemokryt - 54,8 hemoglobina - 19,7 MCH - 33,7 Płytki krwi - 122 PCT - 0,14 Monocyty - 15,8 OB - 1 AspAT - 42 Alat - 116 masz cóś z..

Stany lękowe co oznaczają?

.. ...badania krwi wszystkie wyniki w normie procz enzymow watrobowych mialem podwyzszone dosc mocno bo alat 180 ale na usg nie wyszlo nic i jestem leczony farmakologicznie . Nie wiem czy sa to zalezne rzeczy czy nie.Wczoraj mialem * atak * juz nie wyrabiam caly dzien luzik wszystko ok..

Wyniki Biochemia - poprosze o interpretacje

.. ...badania oto ponizsze wyniki : Mam 30 lat - mężczyzna ALAT 38 ASPAT 27 Cholesterol calkowity 194 Cholesterol HDL 55 Cholesterol LDL 120 Trojglicerydy 98 CPK 200 Morfologia : WBC 9,66 ; RBC 4,94 ; HGB 14, 7 ; HCT 43,8 ; MCV 88,7 ; MCH 29,8 ; MCHC 33,6 ; RDW - SD 43 ; RDW - CV 13,6 ; PLT..

Prestarium i nedal na skoki ciśnienia

.. ...dotychczasowe wszystkie wyniki ( cały bagaż doświadczeń z tak około 2 - 4 tygodni ) : ) będziesz miał większe rozeznanie : ) ALAT 38 ASPAT 27 Cholesterol calkowity 194 Cholesterol HDL 55 Cholesterol LDL 120 Trojglicerydy 98 CPK 200 kreatynina 0,96 gfr * 60 ml/min kwas moczowy 5.3 sód 143..

Chora wątroba czy coś innego ?

.. ...pażdziernika miałam podwyższone wyniki wskazujące na chorbę wątroby po okresie brania leku ,odstawiłam i ponowiłam badanie. I mam takie wyniki poza normą: PDW 14,8 ( 9 - 14 ) Hdl chol 78.4 ( 45 - 65 ) Aspat 60 ( 0 - 31 ) alat 88 ( 0 - 34 ) OB mam 6. a inne wyniki to: Bochemia badanie na..

Prosze o interpretacje wynikow!!!

.. ...Prosilbym o interpretacje wynikow poniewaz zabardzo ich nie rozumiem, podam tylko to co jest ponad norme Krew Trojglicerydy 238 norm. 50 - 150 Kreatynina 1,14 norm. 0,6 - 1,1 AST 36 norm 3 - 37 ALAT 60 norm 3 - 45 GGTP 134 norm 50 anty HBS ujemny MPV 14,1 norm 7 - 12 P - LCR 58,4% norm..