Wynik TSH 3 gen

Nerwica - czy na pewno? - Str. 201

.. ...obniżone tsh * . podaj wynik i normy. Mam napisane dokladnie tak: TSH 3 - cia generacja 4,429 U/ml zakres referencyjny 0,470 - 4,640 czarna! wreszcie cię tu widzę, nadal masz zawroty? u mnie minęło - równiez ustąpiły bóle głowy ale to wszystko jakoś * dziwnie * zbiegło się z..

Tarczyca TSH II

.. ...Mam pytanie co oznacza wynik tsh II gen 0,80? I jeszcze czy ktoś się orientuje jak można się uchronić przed chorobami tarczycy? Bardzo dziękuję za odpowiedź Ten wynik tsh może świadczyć o nadczynności tarczycy. Lekarz Ci powie konkretnie. Może moje doświadczenie tu sie przyda ? Napiszcie..

Badanie TSH i wynik 11.4 i 3-generacja

.. ...zrobic usg... Odebrałam wyniki TSH 3 - cia generacja i wynosi on 53,144 ulU/mL gdzie rok temu mój wynik wynosił 3,45 ulU/mL jaka może być przyczyna i skąd taki wynik ? PROSZĘ O POMOC ! Czy przez ten rok leczyłaś tarczycę, brałaś leki? wszystkim którzy borykają się z niedoczynnością..

Tarczyca - interpretacja wyników

.. ...Witam Dzisiaj odebrałam wyniki badań. Zrobiłam je po to, że wypadają mi garściami włosy już od 5 miesięcy. Morfologia wyszła ok. Mam 29 lat i borę od kilku lat proszki antykoncepcyjne Mikrogynon 21. Wyniki przedstawiają się następująco: FT3 2.66 ( NORMA 1.5 - 4.1 ) FT4 1.02 ( NORMA 0.8 -..

TSH- prosze o interpretacje wyników

.. ...serdecznie, odebrałam dzisiaj wyniki testów. Bardzo prosze o interpretacje. Bede wdzięczna. Mam 24 lata, wyniki zrobiłam, ponieważ zaniepokoiło mnie szybkie przybieranie na wadze, a ostatnio pojawiło sie również zgrubienie na szyi. Z góry dziekuje. Oto wyniki badania: TSH 3 gen. 4,15..