Zespół Hashimoto

Niedoczynność tarczycy - Str. 9

.. ...badaniech stwierdzono że mam zespół niedoczynnośći tarczycy wielogruczołowatej typ 2 : i chorobę hashimoto WYNIKI :THS - 5,00 ( norma:0,27 - 4,2mlUL ) FT4 - 1.19NGdL ( norma 0,93 - 1,7ngdG )FT3 - 2,95pgmL ( NORMA 2,6 - 4,4PGMl ANTY - Tg - 1058IUmL( norma do 115 IUmL ) Anty - TPO -..

Nerwica - luźne rozmowy o życiu z chorobą - Str. 478

.. ...Tutaj pogoda się trochę zespsuła, ale od poniedzialku ma być ciepło. Jutro o 13 mam samolot i o 15 będę już w domku. Mam nadzieję: ) Może nie odwołają lotu jak poprzednio. Buziaki. Odezwę się jak wróce: ) Pa. Dobry wieczór! Dorotko, chciałam tylko coś sprostować. Masz rację, badanie aTPO..

Nie mogę normalnie żyć, normalnie funkcjonować i mam tego dość

.. ...Postarajcie się wykluczyć zespół Barlowa. Nie ma co się bać psychiatry on jest między innymi od takich właśnie przypadków. Lekarz jak każdy inny. Witam! Agula, warto sprawdzić czy przyczyną problemów nie jest choroba HASHIMOTO. Jest to autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niestety..

Niedoczynność tarczycy i cukrzyca

.. ...badaniech stwierdzono że mam zespół niedoczynnośći tarczycy wielogruczołowatej typ 2 : i chorobę hashimoto WYNIKI :THS - 5,00 ( norma:0,27 - 4,2mlUL ) FT4 - 1.19NGdL ( norma 0,93 - 1,7ngdG )FT3 - 2,95pgmL ( NORMA 2,6 - 4,4PGMl ANTY - Tg - 1058IUmL( norma do 115 IUmL ) Anty - TPO -..