Złe wyniki krwi

Jaki powinien być prawidłowy puls? - Str. 3

.. ...mi ekg, wyniki dosc złe, lecz na drugi dzien znowu miałam to badanie i było lepiej, a puls spadł do 100 w spoczynku, teraz czekam na wyniki badania krwi na tarczyce i inne możliwe choroby.. troche sie tym wszystkim przeraziłam i nie wiem czy naprawde mam sie czego bac:/? Witam w tej..

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 759

.. ...jest lepiej. na domiar złego od jakiegoś tygodnia nie mogę spać, albo budzę się w środku nocy z lękami.. jak tak w ciągu dnia jest mi słabo to myślę już że umieram.. a jak mnie zaboli gdzieś to myślę, że mam raka i w ogóle.. robiłam ekg bo mnie bolało serce, ale ono jest ok. ostatnio w..

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć? - Str. 1035

.. ...Rodzinny lekarz stwierdził złe wyniki z krwi; natychmiast - skierowanie do szpitala, nic poważnego ,ale wdrożono leczenie, po szpitalu - wizyta lekarza w domu. A my? Za co płacę po 100 zł miesiecznie na NFOZ i nawet nie skierują mnie na badanie krwi,cóż mówić o reszcie. GDZIE MY..

Nerwica - czy na pewno? - Str. 229

.. ...podobnego czy miałby złe badania moczu albo krwi : ) ? bo ja myślę,że zapewne coś byłoby źle : ) oki we wtorek wyniki badań na żelazo itp więc zobaczmy : ) kurde a w piątek ten zabieg trochę się boję :( bo nie wiem co to jest :D no ale trzeba być twardym a nie miękkkim więc dam rade:D..

Dodatkowe skurcze - Str. 281

.. ...złą tolerację cukru i złe doświadczenia w jego badaniu. Z moich doświadczeń i rozmów ze znajomą internistką moę powiedzieć, że wszystkie leki cholesterelowe, osłonowe na żołądek, przeciw/nadciśnieniowe i wiele innych fałszuje wyniki badania cukru we krwi i właśnie chyba stąd lekarze nie..

Złe wyniki EKG

.. Pomóżcie mi ludzie bo bieda okropna. Mam 28 lat i trafiłem na tydzień do szpitala na badania bo cos tam źle w EKG jest. Zrobili mi echo, zdjęcie RTG, badania wysiłkowe a i holtera nosiłem dobę, o krwi i moczu nie wspomnę. Okazało się, że wszystko jest w normie, oprócz oczywiście EKG gdzie cytuję: wysokie..

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma? - Str. 232

.. ...niech było by to cos złego ale zebym wiedziala poprostu co mi jest jak sie zabrac za leczenie tego...:( ( Pozdrawiam to może Kamilo udaj się do psychologa i on Ci pomoże na pewno. Hej dziewczynki! Ja wczoraj bylam na badaniu krwi i moczu, wyniki oki, okaz zdrowia. Dzis bylam u..

Satro - nareszczie coś wiarygodniejszego od EKG - Str. 3

.. ...absolutnie nie dowodzą, jego złego wskazania lub niewiarygodności. Jak napisałem wyżej, przy przedstawionych powtórnych wynikach tego niedokrwienia może rzeczywiście jeszcze nie być co nie znaczy, że serce jest w idealnym stanie. Są tam już na pewno zmiany, których jednakoż inne metody..

Morfologia krwi - wyniki

.. ...dolegliwości sercowe, ogólne złe samopoczucie, zmęczenie i senność. Morfologia: - krwinki białe WBC - 10,04 [ 10^3 / ?l ] ( podwyższone ) - krwiniki czerwone RBC - 5,50 [ 10^6 / ?l ] ( górna granica normy ) - hemoglobina HGB - 16,00 [ g / dl ] - hematokryt HCT - 48,10 [ % ] - MCV - 87,8..

P-LCR + co oznacza podwyższony?

.. ...ktoś wie czy to coś złego, poza tym wszystkie inne wyniki krwi w normie. Jeżeli poziom płytek krwi jest w normie to nie należy się przejmowac. Ogólnie przyjeta norma dla P - LCR 13 - 43%.Ogólnie chodzi o to że niektóre analizatory hematologiczne oznaczają wszystkie parametry krwi, a..

Interpretacja TSH, T3 i T4 oraz ciśnienie

.. ...potwierdziły się moje złe przeczucia. Proszę o pomoc w interpretacji. Jutro idę po skierowanie do endokrynologa... TSH 5.05 uIU/ml fT3 6,88 pmol/l fT4 23,45 pmol/l Ciśnienie krwi niskie. Mama ma leczoną nadczynność. Jakieś 25 lat temu miała zabieg... Wszelkie sugestie mile widziane...

Stały ból w mostku o charakterze rozpierającym, nerwica?

.. ...tylko.Dwa lata wstecz mialem złe wyniki z badań krwi ale obecne które lekarz skierowała mnie na badanie strasznie mnie zmartwiły i jestem bliski załamania się.Mam bardzo złe wyniki oto one: - cholesterol - 253 mg/dl,kreatyna - 1.06mg/dl,kwas moczowy - 8.0mg/dl,trójglicerydy -..

Serce

.. ...pomogły. Ecgo serca nic złego nie wykazało, badanie krwi róznież. Czy to może byc problem z żołądkiem??nerwica?? Możliwe że to nerwica ... to samo odczuwam ale przechodzi dość szybko witam! skoro wyniki w kierunku sercowym sa ok. to moze warto pomyslec o gastrologu i badaniu kolonoskopii..

Koronografia z plastyką i krwiakiem po zabiegu

.. ...nie zaliczyłam bo mam złe wyniki i nie mogę obciążać serca, liczę że w.santorium trochę kondycyjnie się podreperuję .... do gdzie tak leczą jak w XVIII wieku ? Witam na temat szpitali to lepiej nie dyskutować,bo to nie oni a nasz rząd jest tej sytuacji winny...Mam sposób na uratowanie..

Interpretacja wyników badania krwi

.. ...cholesterol wystarczy złe odżywianie,jakaś imprezka grilowa z tłustymi kiełbaskami i alkoholem.Acha - cebule trzeba dusić ok.15 minut na małym ogniu pod przykryciem,pokrojone,na oleju,podlać wodą.Drugąś ważna rzeczą oprócz diety i niepalenia jest codzienny ruch .Musisz codziennie np...

Wyniki krwi przy baypasach

.. ...cholesterol,codziennie ruch,gimnastyka czy marsz w terenie,nie palic i zero alkoholu.Nie pić kawy. dziekuje za odpowiedz a jak stosunek dobrego cholesterolu do złego?? bo to chyba tez ma znaczenie czy inne pomary są dobre?..

Złe wyniki-młody wiek

.. Dzień dobry. Zwracam się na forum o opinię ponieważ zależy mi na czasie i stres mnie męczy. Mam 27 lat Ostatnio miewałem lekkie kłucia w prawym podżebrzu. Dokładnie w boku w połowie odcinka od miednicy do żeber. Zrobiłem podstawowe badania krwii: bilirubina 1,84 ( 0,2 - 1 ) ALT 80 ( 0 - 41 ) AST 39 ( 0 - 40..